Happy Asmara - Kanggo Kowe


Download Happy Asmara - Kanggo Kowe dengan High Quality Audio MP3 , Kamu bisa stream musik secara langsung disini . Jika kamu ingin mengkoleksi lagu Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe bisa save secara gratis, mudah, dan cepat hanya di SukaMusic!!




Peringatan!Gunakan lagu dari Go-lagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Kanggo Kowe, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Happy Asmara dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik


Title  : Kanggo Kowe
Artist : Happy Asmara
Album : Best Of Dd Star Record, Vol. 3
Years : 2018
Duration  : 4:46 menit
Size  : 4.44 MB MB
Bit Rate   : 128011.63401897 Kbps
Added : Thu, 19 Mar 2020 (16:36)
Hits  : 0 x
Last  : Thu, 19 Mar 2020 (16:36)
Source : Youtube - Itunes - Souncloud

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Kanggo Kowe" oleh Happy Asmara

Opo wes sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane
Saben kepethuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo
Ra ono wanito liyo
Aku neng kene
Kowe seng ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo
Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo seng njalari
Kowe lan aku wes sumpahing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sak wiji seng jero ati
Tresno iki yo mung kowe seng tak tresnani
Aku neng kene
Kowe seng ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo
Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo seng njalari
Kowe lan aku wes sumpahing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sak wiji seng jero ati
Tresno iki yo mung kowe seng tak tresnani
Kowe lan aku wes sumpahing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sak wiji seng jero ati
Tresno iki yo mung kowe seng tak tresnani

0 Response to "Happy Asmara - Kanggo Kowe"

Posting Komentar