Happy Asmara - Akhire Cidro


Download Happy Asmara - Akhire Cidro dengan High Quality Audio MP3 , Kamu bisa stream musik secara langsung disini . Jika kamu ingin mengkoleksi lagu Lagu Happy Asmara - Akhire Cidro bisa save secara gratis, mudah, dan cepat hanya di SukaMusic!!
Peringatan! Gunakan lagu dari Go-lagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Akhire Cidro, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Happy Asmara dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

Title Akhire Cidro
Artist Happy Asmara
Album The Best OM KLASIKA Vol.2
Years 2019
Duration7:25 menit
Size 6.93 MB MB
Bit Rate128007.49750279 Kbps
Added Fri, 20 Mar 2020 (03:49)
Hits 0 x
Last Fri, 20 Mar 2020 (03:49)
Source Youtube - Itunes - Souncloud

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Akhire Cidro" oleh Happy Asmara

semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko
nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho
ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro
mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu
sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo
tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro




piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku
tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

0 Response to "Happy Asmara - Akhire Cidro"

Posting Komentar