Happy Asmara - Tak Ikhlasno


Download Happy Asmara - Tak Ikhlasno dengan High Quality Audio MP3 , Kamu bisa stream musik secara langsung disini . Jika kamu ingin mengkoleksi lagu Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno bisa save secara gratis, mudah, dan cepat hanya di SukaMusic!!
Peringatan! Gunakan lagu dari Go-lagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Tak Ikhlasno, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Happy Asmara dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

Title Tak Ikhlasno
Artist Happy Asmara
Album Tak Ikhlasno
Years 2020
Duration4:32 menit
Size 4.19 MB MB
Bit Rate128012.26462677 Kbps
Added Fri, 20 Mar 2020 (03:57)
Hits 0 x
Last Fri, 20 Mar 2020 (03:57)
Source Youtube - Itunes - Souncloud

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Tak Ikhlasno" oleh Happy Asmara

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

0 Response to "Happy Asmara - Tak Ikhlasno "

Posting Komentar